Camper-golfreis Schotland

Camper-golfreis Schotland

3 t/m 13 september 2016

 

De Schotten weten het zeker: golf is door hun uitgevonden. Zeker is dat het land rijk is aan talloze golfbanen, veelal in een ruige natuur waar de wind constant uw spel beïnvloedt. Ga mee en speel hier golf zoals golf bedoeld is. Becker & Egbers organiseert deze speciale camper-golfreis.

Bonny Scotland

Land van Lochs en heide, van doedelzakken en tartans, van kastelen en veldslagen en van het monster van Loch Ness. Elk gebied in Schotland heeft zijn eigen karakter. In het zuiden tref je de Scottish Border en Dumfries and Galloway met hun zacht glooiende heuvellandschappen.
De Highlands kenmerken zich door het overweldigende, vaak ruige landschap met schitterende en adembenemende vergezichten. De eilanden zijn door de zee en de wind gevormd, net als hun bewoners. Bij de westelijk gelegen eilandjes moet je uitkijken dat je je niet in het Caraibisch gebied waant. Schotland kent ook elegante steden als Edinburgh, Glasgow en Aberdeen, waar je naar hartelust kunt winkelen of gebruik kunt maken van de vele musea. Maar er zijn ook gezellige dorpjes met een eigen karakter, waar het sociale leven zich afspeelt in de dorpswinkel en in de pub en waar je als toerist natuurlijk van harte welkom bent. Schotland is een land met een rijke historie. De muur van Hadrianus, die ooit de Romeinen moest beschermen tegen de wilde Picten slingert zich van Oost naar West in het Zuiden van het land. De slagvelden, waar zich beroemde veldslagen hebben afgespeeld kunnen nog steeds bezocht worden en ook veel van de landhuizen en kastelen staan tegenwoordig open voor het publiek. De Schot is met recht trots op zijn geschiedenis en op zijn land en zal elke bezoeker gastvrij en vriendelijk ontvangen.

Met veel plezier hebben we deze reis samengesteld en al voor vier personen geboekt. Het lijkt ons leuk met een aantal campers deze golfreis per camper naar dit ruige, boeiende land te maken. Wilt u zich aansluiten? Laat het ons weten, we kunnen boeken op basis van beschikbaarheid van de hutten en de campers.

Wat is de planning?

Op 3 september halen we ’s morgens de campers op in Müllheim boven Düsseldorf en rijden vandaar naar IJmuiden. We varen ’s nachts en komen de volgende ochtend aan in Newcastle.

Aan boord maken we gebruik van de Commodore-class. Als een van de eersten mogen we aan boord en ook als een van de eersten weer van boord. We hebben een mooie en ruime hut met kleuren-tv, gevulde minibar en een mandje fruit en de hulp van een steward. We hebben voor heen- en terugreis plaats gereserveerd in verschillende restaurants, waar we à la carte eten. ’s Morgens is er een speciale ruimte voor de commodorepassagiers om te ontbijten.
Vanaf hier bepaalt het weer het verdere verloop van onze reis: is het mooi weer rijden we naar de Highlands. Wordt het echt alleen maar regen kunnen we uitwijken naar het Lake District.
We nemen de vrijheid en ruimte om te golfen waar we banen tegenkomen, mooie routes te rijden, stadjes te bezoeken en eventueel lekker te barbecuen bij de camper.

Betaalbaar?
 Golf spelen in Schotland is goed betaalbaar. De greenfees liggen in het golfseizoen (van april t/m september) voor de meeste golfbanen vanaf £20 voor een ronde van 18 holes. We hebben besloten de vrijheid te laten prevaleren en zullen de banen ter plaatse reserveren. Het aanbod is enorm.

Op 12 september varen we ’s avonds terug naar IJmuiden, waar we ’s morgens op de 13e weer zullen aanmeren. Vervolgens brengen we de campers terug naar Müllheim.

Prijs

De prijs voor deze reis bedraagt € 1.595,- p.p.

Inclusief

 • Camper voor twee personen gedurende de gehele periode (compact -luxury camper met 4 zitplaatsen en 4 bedden), uitgerust met douche/toilet en keuken.
 • No risk verzekering.
 • Aansprakelijkheid t.o. derden en verzekering met uitgebreide dekking.
 • Service- en voorbereidingskosten.
 • Linnen/beddengoed voor 2 personen.
 • Keukenuitrusting voor 6 personen.
 • Campingset (tafel en stoelen).
 • Vehicle Kit: 2 gasflessen, blokken voor onder de wielen, kabel adapters, toiletchemicaliën, waterslang of jerrycan, stoffer en blik.
 • Extra bestuurder.
 • 24/7 Fiat Roadside Assistance/Mobility Guarantee.
 • Eindschoonmaak van de buitenkant.
 • Overtocht IJmuiden – Newcastle v.v. op basis van een tweepersoons–commodorehut, inclusief ontbijt en diner op heen- en terugreis, gebruik van de speciale commodorefaciliteiten en vervoer van een camper v.v.

Exclusief

 • Borg voor de camper, € 1.200 – ter plaatse bij het ophalen te betalen per creditcard.
 • Greenfees.
 • Maaltijden tijdens de tour.
 • Brandstof.
 • Handdoeken zelf mee te nemen.
 • Verzekeringen.

NB: Het is niet mogelijk hutten of campers in optie te zetten. Mocht u willen boeken zullen we met plezier beiden voor u aanvragen.

Heeft u zin om met ons mee te gaan op deze fantastische camper-golfreis?

Neem dan contact met ons op via e-mail of bel ons op 0314 – 34 64 11.

Foto’s (Creative Commons): PianoPiano!, Martin L, Greg_Men, Moyan Brenn, Hyun Lee, John Haslam & Craig Cormack.

Scotland