Golftrip Henri-Chapelle

Golftrip Henri-Chapelle

Zin in een fijn weekend golf, niet te ver weg? Ook voor korte golftrips op maat bent u bij Becker & Egbers aan het juiste adres. Of u nu met z’n tweetjes een golfweekend wil plannen, of met een groep golfvrienden… wij regelen alles. Onderstaande reis stelden wij bijvoorbeeld samen voor de wedstrijdcommissie van een golfclub. Een keer per jaar gaan zij samen op pad om onder inspirerende omstandigheden te brainstormen voor het programma van het jaar daarna.

Vlak over de grens bij Maastricht ligt de schitterende Henri-Chapelle Golf & Country Club. Door het heuvelachtige landschap is het nauwelijks voor te stellen dat je op slechts 20 kilometer van Maastricht loopt. De golf- en countryclub heeft 3 verschillende banen: La Chapelle, Le Charlemagne en Les Viviers. Daarnaast is er een klein, comfortabel hotel (11 kamers) gevestigd waar u zult dineren en overnachten.

Wij hebben zowel op zaterdagmiddag als op zondag afslagtijden voor u gereserveerd. De greenfees zijn inclusief, alsmede het gebruik van buggy’s. Op zaterdagavond geniet u in het hotel van een driegangendiner. Op zondagochtend na het ontbijt start de wedstrijd om de WedCom-bokaal. Op zondag krijgt u een lunchpakket mee voor in de baan.

Meer informatie? Neem gerust even contact met ons op.

Henri-Chapelle