Rovos Rail Safari Golfreis

Rovos Rail Safari Golfreis

Ook weer gepland voor 2017! (nieuwe route)

Met genoegen presenteren we u deze unieke treinreis door het prachtige Zuid Afrika: het summum voor de verwende golfer en genieter alsook voor de eventuele niet-golfende partner! De reis voor 2015 was volgeboekt, houd onze aanbieding voor 2017 in de gaten! Wilt u graag een melding van ons zodra er meer bekend is? Stuur dan even een berichtje via ons contactformulier.

Welkom aan boord van de ‘Pride of Africa’!

Deze bijzondere trein vertrekt vanaf Rovos Rail’s eigen Capital Park station in Pretoria. Met Rovos Rail reist u in stijl en luxe en komt de romantische sfeer van reizen in een ver verleden opnieuw naar ­voren.
Een treinreis waarbij u op 5 prachtige golfcourses gaat spelen in een Koninkrijk, op grote hoogte, en ook op fairways met wildlife! Terug aan boord glijdt Zuid-Afrika aan u voorbij en u geniet van ­culinaire verwennerij. De ruime airconditioned compartimenten, het sfeervolle restaurantrijtuig, de lounges en de gezellige bar staan garant voor onvergetelijke reis door het afwisselende Afrikaanse landschap. U reist in comfort en stijl, gebruikmakend van het mooiste porselein en strak gesteven linnen. De service aan boord is werkelijk onovertroffen. Er zijn tal van excursies waarbij gamedrive en wildlife niet vergeten worden. Voor de niet golfer is er een aangepast programma.
 Eenprachtige reis en speelt u golf of liever niet… dit is een ware droomreis!

Dag 1

Vandaag vertrekt u vanaf Amsterdam (of andere luchthaven in Europa) naar Johannesburg. Na aankomst wordt u verwelkomd op de lucht­haven en naar uw overnachtingsadres gebracht in Pretoria. U verblijft in het stijlvolle Royal Elephant hotel.

Dag 2 – Pretoria-Koster

Na het ontbijt vertrek naar het Capital Park privé treinstation van ­Rovos in Pretoria, waar u om 10.00 uur aan boord stapt van de meest luxe trein ter wereld. Voor het vertrek kunt u nog enkele oude stoomlocomotieven bewonderen. Geniet van het prachtige landschap vanuit uw luxe trein. Om 17.00 uur rijdt de trein Koster binnen. Koster; een kleine landbouwstad gelegen op de waterscheiding van de Orange en Limpopo rivier. De stad werd in 1913 gesticht en vernoemd naar Bastiaan Koster, de oorspronkelijke eigenaar van de boerderij en een vroegere inwoner van Rotterdam (Nederland). Vandaag de dag is het vooral een agrarisch gebied met mais, granen, schapen, runderen, tabak en citrus.

Dag 3 – Sun City

Om 9.00 uur start de eerste ronde golf op één van de golfcourses van de zeer bekende Sun City – Lost City of Gary Player Country Club in Sun City. Na uw rondje golf staat er een heerlijke lunch op u te wachten in de club. ’s Nachts verblijft u aan boord van de trein in Heidelberg. De niet-golfers gaan op safari in Pilanesberg Game Reserve. Vervolgens wordt u met een transfer naar de Lost City gebracht waar u de stad kunt verkennen en genieten van een heerlijke lunch bij de club. 19.30 uur diner aan boord van de trein.

Dag 4 – Heidelberg-Ladysmith

Vandaag blijft u gedurende de dag aan boord. U geniet van het voorbij glijdende landschap en de heerlijke luxe. De trein reist naar Estcourt via historisch Ladysmith.

Dag 5 – Champagne Sports Resort

In de ochtend slaat u af aan de voet van de Drakensberg Mountains op de course van Champagne Sports Golf Resort. ’s Middags geniet u van een heerlijke lunch en wat vrije tijd voordat de trein verder rijdt richting Durban. De niet-golfers maken een tour over de ‘battlefields’ en lunchen in de Spionkop Lodge. Daarna tijd voor shopping. De trein vervolgt zijn weg naar Durban.

Dag 6 – Durban Country Club

Golfers: Om 7.20 uur worden de golfers gewekt voor de tee off in Durban Country Club gevolgd door een heerlijke lunch samen met de andere reizigers. We reizen verder naar het Hluhluwe Game Reserve. Niet-golfers: Om 9.00 uur vertrekt u richting Durban voor een stadstour gevolgd door een lunch bij Durban Country Club samen met de golfers. We reizen verder naar het Hluhluwe Game Reserve.

Dag 7 – Hluhluwe Game Reserve

Vandaag gaat u op safari in het fraaie Hluhluwe Game Reserve. U kunt hier de prachtige wilde dieren spotten. Na een heerlijke brunch reist de trein richting Swaziland.

Dag 8 – Mkhaya Reserve

Na een mooie tijd in Swaziland rijdt de trein richting Malelane in ­Zuid-Afrika. Golfers: Na het ontbijt om 9.00 uur begint uw tee off bij Royal Swazi Golf Club, nabij Manzini. Niet-golfers: Na het ontbijt om 9.00 uur geniet u van een safari in ­Mkhaya Game Reserve en brengt u een bezoek aan de Ngwenya Glass Factory. Dit gevolgd door een heerlijke lunch bij Guava Galleries. Om 18.00 uur vertrekt de trein richting Malelane in Zuid Afrika.

Dag 9 – Kruger National Park

In de ochtend arriveert u in het wonderschone gebied van Kruger ­National Park. Hier speelt u afwisselende holes op de golfbaan van ­Leopard Creek, gelegen bij de bekende Crocodile River. U krijgt de kans om van de prachtige natuur te genieten. Golfers: Tee off bij Leopard Creek. Niet-golfers: Safari in het Kruger Park en lunch bij Buhala Lodge.

Dag 10 – Pretoria – Rovos Rail Station

Na een laatste heerlijk ontbijt in de trein arriveert u rond 10.00 uur weer in Pretoria en eindigt een zeer bijzondere reis. Transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar Nederland.

Dag 11, aankomst op uw eindbestemming.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Rovos rail, www.rovos.com Gaat u mee in 2016? Ook in 2016 hoopt Becker & Egbers deze prachtige reis te mogen organiseren. Wilt u graag een melding van ons zodra er meer bekend is? Stuur dan even een berichtje via ons contactformulier.