Golfreis Azoren

Golfreis Azoren

10 t/m 17 maart 2018

Ze zijn net zo ver van het Europese vasteland verwijderd als van Noord-Amerika. Toch zijn de Azoren, negen weggestopte eilanden in de Atlantische Ocean, de officiële westgrens van Europa. Ga mee met onze Golfreis Azoren!

Met veel plezier bieden we u een bijzondere reis naar het kleurrijke, heuvelachtige hoofdeiland: São Miguel. Het wordt ook wel ‘het groene eiland’ genoemd. Het landschap bestaat uit vulkanen, geisers, kratermeren, zwavelbronnen, watervallen, stranden, bossen, glooiende heuvels, groene vlaktes en in de lente en zomer is São Miguel bezaaid met bloemen. De gezellige hoofdstad Ponta Delgada is een mengeling van moderne en historische gebouwen, parken, winkelstraatjes en een boulevard.

In Ponte Delgada hebben we kamers kunnen reserveren in het viersterrenhotel Marina Atlantico. Het hotel ligt tegenover haven met leuke restaurantjes en op loopafstand van het centrum. Het hotel beschikt over een binnenzwembad en modern ingerichte kamers met kabel-tv. Deze zijn voorzien van airconditioning en een minibar. De eigen badkamers zijn uitgerust met gratis toiletartikelen. In het hele hotel is gratis wifi beschikbaar.

Het goed uitgeruste fitnesscentrum van het hotel beschikt over flatscreen-tv’s. Gasten van het Marina Atlântico kunnen heerlijk ontspannen in de sauna en het stoombad, of genieten van een massage.

Restaurant Escuna kijkt uit op de jachthaven en serveert traditioneel Portugese gerechten. In Palhabote Bar op de begane grond kunt u terecht voor verfrissende drankjes en lichte snacks.

Golf

We spelen op de twee prachtige uitdagende golfbanen die dit eiland rijk is:

Batalha Golf
27 holes baan, geopend in 1996 en reeds verschillende malen gastheer van de European Senior Tour. Aangelegd op vulkanische grond, met prachtige panorama’s over de Atlantische Oceaan en dorpjes aan de kust. (2x)

Furnas Golf
Klassieke 18 holes baan waarvan de eerste 9 holes reeds in 1936 zijn aangelegd. Gelegen op 45 minuten van Ponte Delgado, midden in een prachtige natuur, dicht bij het bekende Furnas Meer. (1x)

En verder…

We maken verder een stadswandeling met een Nederlandssprekende gids door Ponte Delgada. En natuurlijk gaan we een dag op stap. Per jeep maken we een prachtige tocht over het eiland en kunt u genieten van de prachtige natuur.

Reissom

De reissom voor deze Golfreis Azoren bedraagt € 1.165 p.p. bij een deelname van minimaal 20 personen.

Inclusief:
– Vluchten met Air Portugal*:
1 TP 0669 10 maart Amsterdam-Lissabon 07.00 – 09.00 uur
2 TP 1865 10 maart Lissabon-Ponte Delgado 11.05 – 12.30 uur
3 TP 1860 17 maart Ponte Delgado-Lissabon 13.20 – 16.30 uur
4 TP 0668 17 maart Lissabon-Amsterdam 18.50 – 22.55 uur
– Vervoer van een koffer en een golftas.
– Zeven nachten verblijf in hotel Marina Atlantico, indeling in een tweepersoonskamer met zeezicht, op basis van logies en ontbijt.
– Transfers van de luchthaven naar het hotel v.v.
– Transfers naar de golfbanen v.v.
– Twee greenfees op de Baltalha Golfbaan.
– Een greenfee op de Furnas Golfbaan.
– Stadswandeling door Ponte Delgada met een Nederlandssprekende gids.
– Jeep Tour over het eiland met Engelssprekende gidsen/chauffeurs.
– Lunch tijdens de tour.
– TicketGarantieVerzekering € 5,25 p.p.
– Persoonlijke begeleiding door Becker &Egbers.
– Organisatie van de golfwedstrijden.

Exclusief:
– Toeslag eenpersoonskamer € 42 p.p.p.n.
– € 2,50 bijdrage Stichting Calamiteitenfonds reisgelden per factuur.
– Lunches en diners toeslag halfpension in het hotel € 36 p.p.p.n. (diner inclusief drankjes).
– Huur van trolleys en buggies.
– Fooien.
– Verzekeringen.

Wilt u meer weten?
Mail naar info@becker-egbers.nl
of bel 06 46 393 551

Foto’s: Wikipedia, Azoresgolfislands.com