Een paar inspirerende dagen
met uw medewerkers?

Becker & Egbers zet zich onder andere in voor de volgende bedrijven en verenigingen:
Achmea Leiden
Alliander
Assmont Steel Oostenrijk
Bouwend Nederland, afdeling Doetinchem
Bouwend Nederland, afdeling Zutphen
Bouwend Nederland, afdeling Liemers
Dieben & Partners
Dijkman Bouw
Elsinghorst
Golfclub ’t Zelle
Helmink Teunissen
Jazzdansschool Bertha Huls
Klomps Bouw Doetinchem
Kuster Olie
Lionsclub Wisch de Hamalandse Marken
Madsen Consultancy
Mecon
Nedcon
Netterden Grind & Zand
Pedozi – Slingeland Ziekenhuis Doetinchem
Personeelsvereniging ING Arnhem
Rabobank Achterhoek-Oost
Retail Bouw Nederland
Rotary Bergh
RTI Lichtenvoorde
Sensire
Streekziekenhuis Winterswijk
Travel Consulting Group
Volvo Harrie Arendsen
Winterwarm
Woningstichting Dinxperlo
Hoi Anneke,
Alles is prima verlopen, een mooi hotel. Bus vervoer was oké, alles klopte. De golfbanen waren zwaar en lastig. Één dag waren wij zo nat of dat wij gezwommen hadden met de kleding aan. Maar het was een leuke, gezellige week. Bedankt Anneke en tot een volgende keer.
Dinie

Beste Anneke,

Wat hebben we genoten van de korte vakantie in Bad Pyrmont.
Een uitstekend hotel en een fantastische omgeving droegen daar zeker aan bij.
Bedankt voor de perfectie voorbereiding.

Met vriendelijke groet,

Ger & Johanna Wisselink

Goedemorgen Anneke,

Zo, net bijgekomen van een onvergetelijke reis naar Praag, is het hier bij Winterwarm weer vol aan de bak. Het was echt een FANTASTISCHE reis, nogmaals de complimenten voor de geweldige organisatie. Het is hier het gesprek van de dag. Iedereen moet toch echt even ‘bijkletsen’. (mag ook ;-)

Met vriendelijke groet,
Henk Oonk

Jubileumreis Praag

“Met grote vakkundigheid en toewijding heeft Anneke Egbers van Beckers & Egbers een reis op maat georganiseerd voor deelnemers van een ketenzorg samenwerking in de gezondheidszorg. Juist de ambitie van Anneke om de beste oplossingen te zoeken en daarbij open te staan voor suggesties zijn bijzonder.”
Studiereis Denemarken

“New York, here we come!
De samenwerking met Becker & Egbers is zeer goed bevallen. Alles klopte, de tickets, de transfer van vliegveld naar hotel en het hotel in hartje Manhattan.  Ook de sightseeing met Nederlandssprekende gids en het etentje bij Lombardie waren uitstekend georganiseerd. Mede door Anneke werd deze dansreis  onvergetelijk.”

“Op uitnodiging van de organisatie van het Europees Jazzdans Festival zijn we met 20 dansers naar Pardubice, Tsjechië gegaan. Wederom heeft Becker & Egbers getekend voor de uitstekende organisatie. Vliegreis, hotel en transfer naar hotel, alles was tot in de puntjes verzorgd. Fijn dat we zo ontspannen kunnen reizen.”

Dansgroep - New York en Tsjechië

Dank Anneke voor de geweldige reis die je voor ons – een groep van 5 vrienden- hebt georganiseerd naar Tanzania! Het idee om de Kilimanjaro te beklimmen ontstond ruim een jaar geleden in 2016, maar hoe vind je de juiste organisatie om dat te realiseren? We kunnen er een lang verhaal van maken, maar Anneke heeft het idee opgepikt en van vlucht tot de top en weer terug was alles super geregeld. Voor een groep van onervaren klimmers is het enorm belangrijk – hebben we gemerkt en ervaren- dat de organisatie ter plekke perfect is. Daarin is Anneke volledig geslaagd; we hebben een trek op Europees professioneel kwaliteitsniveau en met Afrikaanse warmte mogen beleven! Warm aanbevolen voor iedereen die ook eens de Kili wil beklimmen!
Alfred

“Met toewijding, betrouwbaarheid en humor ondersteunt Anneke ons bij studiereizen. Haar professionele houding maakt dat wij steeds opnieuw kiezen voor Becker & Egbers”
Kirsten Tinneveld Madsen

Stichting Maak de Burger Meester

‘Wat een ontzettend leuk weekend’, ‘Het lijkt wel of jullie zelfs het weer georganiseerd hadden’ en ‘Ik had echt een vakantiegevoel. Zomaar wat kreten die wij als personeelsvereniging de afgelopen week hebben gehoord. En we zijn het er roerend mee eens! Wat was het geslaagd in Scheveningen! Het weer was heerlijk, de activiteiten bezorgden ons allemaal veel plezier en op de avondparty met bbq heeft iedereen zich vermaakt. Onze overnachting in het Kurhaus gaf het geheel wat allure en zorgde voor luxe nachtrust en een heerlijk ontbijt.

Veel dank aan de inspanningen van de medewerkers van Becker en Egbers voor dit fantastische weekend en natuurlijk ook dank aan onze chauffeurs.

Groetjes Leon Massop en Aafke Eenink namens de personeelsvereniging

Personeelsvereniging - Weekend Scheveningen/Den Haag

“Ik heb tijdens mijn vele zakenreizen geleerd dat 24/7 ondersteuning van groot belang is. Bij overboeking, cancellations of ander ongemak is het prettig om Anneke te kunnen bellen. Zo bleek dat het door mij online geboekte hotel was gesloten vanwege verbouwing. In Dubai waar bezettingsgraad 98%+ is tijdens beursperiodes wist zij toch door vasthoudendheid een hotel te boeken waarbij zij de online agent wist te bewegen tot het vergoeden van de schade. Op dat moment was mij duidelijk dat het internet initieel aantrekkelijk oogt,  maar dat Anneke middels persoonlijke daadkrachtige service het verschil maakt. Vanaf toen werd alles via haar geboekt…”
Zakenreis Dubai

“Onze reis naar St. Petersburg was volledig naar onze wensen, goed georganiseerd, goed hotel, zeer goed programma van bezoeken aan bezienswaardigheden, dus eigenlijk perfect.”
Een Lionsclub naar St. Petersburg

“Hallo Anneke, We hebben de samenwerking zeer goed en hartverwarmend ervaren en je loste de problemen zeer goed op.”
Marijke en Jan

Hai Anneke,
Het was een heerlijke week vol afwisseling.
Leuke en aardige mensen ontmoet, lekker hotel goed gegeten, mooie golfbanen, prachtig eiland en een geweldige gids.
Wat wil je nog meer!!
Dank voor het organiseren, top!
E&H

We willen jullie bedanken voor de organisatie van een heerlijke week! Heerlijk zoals het programma in elkaar zat, nergens over na te hoeven denken en er alleen maar voor te zorgen op tijd aanwezig te zijn! De grootte van de groep was plezierig, maar ook de samenstelling! Kortom: een topweek 👍

D&S

Becker & Egbers, reizen op maat

Een dag op pad in Nederland of met collega's naar een interessante stad? Wij zijn er voor u!

Contact

Becker & Egbers
Kerkhofweg 6b
7031 JE WEHL +31 6 46 393551

+31 (0)6 46 393 551

info@becker-egbers.nl