Stoere jubileumdag Amsterdam en Bloemendaal

 

 

Jubileumdag Amsterdam en Bloemendaal

Een middelgrote bedrijvengroep uit de Achterhoek wilde ter gelegenheid van hun 50-jarig jubileum een stoere dag voor hun werknemers. Becker & Egbers regelde het! Hieronder treft u het aangeboden programma aan.

09.00 uur
Vertrek met bussen vanaf twee locaties in de Achterhoek richting Amsterdam.

11:00 uur
We monsteren aan op ‘het Wapen van Amsterdam’ voor een 2,5 uur durende tocht over o.a. de Amstel. Aan boord wordt gezorgd voor een lunch bestaande uit broodje bal, beleg half om, levertartaar, speciaal filet, achterham, eiersalade, groene salade met gegrilde asperges, artisjokken, avocado, zongedroogde tomaat, noten en verse kruiden.

14.00 uur
De bussen vertrekken naar Bloemendaal waar u wordt opgewacht met een welkomstdrankje in Beachclub Vroeger.

14.00 uur
De gasten die in Amsterdam blijven maken een tocht per koets door Amsterdam onder begeleiding van zeer bijzondere gidsen! We hebben 2 koetsen gehuurd, elk voor 20 personen. De ene koets wordt begeleid door ‘Koningin Beatrix’ en de andere koets door ‘Koningin Maxima’!

16.00 uur
De bus haalt de gasten die in Amsterdam gebleven zijn op en brengt ze ook naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal.

15.00 uur
Start activiteitenprogramma op het strand en in de Noordzee voor Bloemendaal:

Rib Powerboat Experience
Varen op een RIB (Rigid Inflatable Boat, oftewel snelle rubberboot) staat garant voor een onvergetelijke ervaring met een hoog adrenalinegehalte. Aangekomen op open zee zal de schipper de gaskraan open gooien en bevindt u zich in de meters hoge golven, het water lijkt van alle kanten op u af te komen, dus zet u schrap want tijdens het RIB varen vliegen we met hoge snelheid over (en soms door) de golven! Er kunnen maximaal 12 personen aan boord. Deze dag zijn er 3 ribboten voorzien waarop in totaal ca. 140 personen deze bijzondere ervaring kunnen beleven. Voor reddingsvesten en eventueel zeiljassen wordt gezorgd.
Zijn er geen of nauwelijks golven? Dan kan de gaskraan pas echt open en ervaart u de absolute snelheid van het RIB-varen. De Rigid Inflatable Boaten hebben een kracht van 370 pk waardoor er snelheden kunnen worden bereikt van wel 90 km per uur!

En verder…

Voor de wat passievere deelnemers bieden wij u deze dag diverse strandactiviteiten aan, te weten powerkiten, beachvolleybal, zandsculpturen maken en boerenbeachgolf. Iedere deelnemer kan twee activiteiten kiezen.

PowerKiten/vliegeren
Powerkiten is geschikt voor iedereen en vraagt geen speciale krachten of uithoudingsvermogen. Wat powerkiten wél vraagt, is volledige overgave aan de elementen en de kracht van de natuur! De basis van powerkiten is leren ‘voelen’. Voelen hoe de wind trekt of draait, en leren voelen hoe de vlieger daarop reageert. Maar ook leren voelen hoe u zelf op de vlieger reageert. Gaat u van nature voor controle en dus de strijd met de vlieger aan? Of bent u flexibel en durft u zich te laten meevoeren door de vlieger?

Beachvolleybal
Lekker met zijn allen op het strand 2 tegen 2 of 6 tegen 6: het kan allemaal met beachvolleybal. Springen en duiken naar de bal, gelukkig is vallen in het zand niet zo erg. Teamspirit, dat is er nodig. Een sportieve en heerlijke manier om buiten op het strand actief te zijn. Tevens is het ontzettend leuk om in teamverband tegen elkaar te strijden. Op het strand staat er een speelvelden klaar waar u de strijd met uw collega’s aan gaat!

Zandsculpturen maken
Laat uw creativiteit de vrije loop en maak aan de hand van een door u (of door ons) gekozen thema de mooiste creaties. Het is een afwisselende activiteit waarbij verschillende talenten binnen de groep onherroepelijk naar boven komen zoals communicatie, creativiteit (ontwerp) en planning. Daarom is dit uitje uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit.

Boerenbeachgolf op het strand
Maak kennis met de inmiddels mateloos populaire sport boerengolf! En deze keer niet standaard in een weiland vol met koeien, maar lekker op het strand! Dit maakt boerenbeachgolf tot de ideale (zomer)sport. Zon, zee, strand en golf: de ideale combinatie voor een leuke dag op het strand! Er is op het strand een parcours uitgezet met verschillende ‘holes’ die uw skills als echte boerengolfer zullen testen. Bent u degene die de minste slagen nodig heeft om aan het einde van het parcours te geraken?

18:00 – 22:00 uur
Beach-BBQ
Bij de BBQ heeft is er de keuze uit:
 vlees: merguezworstje (rund), kipsaté, runderburger, varkensfiletlapje met cajunkruiden; vis: gamba-spies, zalm ‘en papillotte’
 en vegetarisch: groentespies, gevulde portobello, vegaburger
Tevens worden geserveerd: 2 soorten groene salades, fites, vers afgebakken broden, kruidenboter, smeersels en diverse sausjes.
Als dessert stellen we ijstaart met vuurwerkfonteinen voor.

18.30 – 22:30
Optreden van een liveband en een artiest.

22:30 uur
Met bussen weer terug naar de Achterhoek.

Meer informatie? Neem gerust even contact met ons op.